Skogsyoga

Välkommen till yoga i skogen!

Skogsyogan inleds med en långsam Mindfulnessvandring. Med medveten närvaro observerar vi under tystnad oss själva och utforskar naturen med öppna sinnen. Upplev ljuden när du går, fötternas kontakt med underlaget, hur det låter när de möter marken. Vi lyssnar till skogens ljud, vinden, vattnets porlande, ljuden på långt håll och nära inom oss själva. Vi har ett hjärta som slår, vi andas, vi har alltid ljud med oss. Vi upplever skogen med synen. Alla färger, växter, mossor. Vi utforskar trädens stammar, rötter, kronor, färger och former.

May med utsträckt ben, lutad mot ett träd Vi stannar upp i Hopparebergets vackra pelarsal av träd. Där bjuder du in din kärlek till jorden och öppnar upp för en djupare kontakt med Moder Jord. Vi gör ett mjukt, inkännande och jordande yogapass, där du får möjlighet att lyssna in vad du och din kropp behöver. Ett pass som hjälper dig att stå i din egen energi och känna dig integrerad och kärleksfull. Du får arbeta med rygg, höfter och axlar på ett mjukt sätt där vi ibland använder träden som stöd i rörelserna. Vi öppnar för djupare andning och ljud för att stärka kontakten inåt.

Bekväma skor och sköna kläder för alla väder!

Praktisk Information

Tid: Söndagar med start den 2 oktober, kl 14.00-15.30.
Plats: Samling oavsett väder vid parkeringen i korsningen Mellbyvägen/Ringvägen vid Bohusledens etapp mot Högstad (strax ovanför brandstationen).
Karta!
Pris: Dropin 140 kr eller klippkort 5 ggr 650 kr, 10 ggr 1200 kr (rabatt 100/200 kr under januari). Korten kan även användas på Breathwalk, Mindfulnessyoga och Ryggyoga.
Tar också emot friskvårdscheckar.

Lärare: May Ingridsdotter, yogalärare, breathwalkinstruktör och mindfulnessinstruktör.

boka « Aktuella kurser

AKTIVITETER/KURSER

boka
Måndag 30 januari Mindfulnessyoga, dropin Hälsovinden
Onsdag 1 februari MediYoga för seniorer Folkets hus
Onsdag 1 februari Ryggyoga, dropin Hälsovinden
Måndag 6 februari Mindfulnessyoga, dropin Hälsovinden
Onsdag 8 februari MediYoga för seniorer Folkets hus
Onsdag 8 februari Ryggyoga, dropin Hälsovinden
Individuell konsultation MediYoga
Individuell konsultation Mindfulness
Övriga aktiviteter Se "Aktuella kurser/aktiviteter" under resp. tjänst!
Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion