Välkommen till ATMA Center

Inställda yogapass på Hälsovinden och Studio 44 - men möjlighet att delta online! Hoppas att du mår bra trots de tuffa utmaningar vi har i dessa Coronatider. I dessa osäkra tider när informationen ändras dag för dag så har jag bestämt att ställa in mina yogapass på Hälsovinden och Studio 44 tills vidare. Eftersom viruset sprids lättast när man är i samma rum under längre tid känns det viktigt att inte riskera något i detta läge. Det är viktigt att vara försiktig och lyssna till de råd och fakta som ges av myndigheterna men inte låta rädslan ta över. Coronatiden ger oss en möjlighet att begrunda vår vardag och vårt förhållningssätt till det mesta. Vi bär alla ett stort ansvar för att hjälpa varandra genom detta.

Många yogarörelser stärker vårt immunsystem. Stress, rädsla och oro sänker immunförsvaret drastiskt därför är regelbunden yoga, avslappning och meditation extra viktig just nu. Jag vill därför erbjuda dig, som vill fortsätta med yogaträningen hemma, pass live via Facebook. Läs mer här!

Tänk också på att andning genom näsan hjälper till att filtrera bort virus och bakterier. C-vitamin, promenader i skog och mark kan också bidra till att stärka immunförsvaret.

Vi återkommer med information när det är dags att starta yogapassen på Hälsovinden och Studio 44 igen. Information kommer även att finnas på Hälsovinden och ATMA Centers Facebook-sida. Vi ser fram emot att fortsätta skapa gemenskap och härliga stunder tillsammans.

Publicerat: 2020-03-20

AKTIVITETER/KURSER

Söndag 31 maj Mindfulnessvandring och yoga Nötholmen
Yoga online via Facebook.
Läs mer...
Tillgängligt nu Yoga för rygg, axlar och nacke (2 olika pass) Online på Facebook
Tillgängligt nu Mindfulnessyoga (2 olika pass) Online på Facebook
Tillgängligt nu Yoga på stol Online på Facebook
Tillgängligt nu Fem olika Kundaliniyoga-pass Online på Facebook
Individuell konsultation MediYoga
Individuell konsultation Coaching
Individuell konsultation Mindfulness
Övriga kurser Se "Aktuella kurser" under resp. tjänst!
Producerad Av Angelica Svanberg Grafisk Produktion